23.12.2018

Salaisuus paljastui...

Viime viikolla kävin hakemassa Salaisen Ystävän joulukuun paketin. Paketista paljastui Eco Ull- lankaa, handmade- nauhaa, lp-levystä tehty kulho, karkkia ja kirjasydän. Kiitos Salainen ystäväni. Mistä tiesitkään, että minun on ollut tarkoitus (vuosia) tehdä noita lp-levykoreja... Taidankin tietää, mitä askartelen ensi jouluksi... Ja nuo kirjasydämet, kaunis ja vaikutti yksinkertaiselta toteuttaa.
Kovasti olen miettinyt mitä langoista tekisin, mutta vielä ei ole idea selkiytynyt. Jotain itselle kuitenkin... Salaiseksi ystäväksi paljastui Anne-mari Blogista annemarintekeleetOmat joulutouhut on vielä vähän vaiheessa, melko hyvässä kuitenkin. Kuusi on vielä metsässä, se ollaan menossa hakemaan tänään. Neuleistakin sain valmiiksi kaikki jouluksi tarkoitetut, yksi tilaustyö vielä kolkuttelee, mutta joulun aion ottaa rennosti neuloen sitä mikä sattuu huvittamaan, ilman paineita...

Toivon kaikille, Rakkaat lukijat, oikein Hyvää ja Rauhallista Joulua! Ja Neulerikasta vuotta 2019!


4 kommenttia:

 1. Kaunista lankaa ja toimii varmaan ihanasti puikoilla, ei halkeile. Kiva paketti, jouluinen.

  VastaaPoista
 2. Mie olen ollut joulutauolla blogeista ja muista. Vaan kiva, kun paketti päässyt perille vaikka mie tapani mukaan se myöhässä laitoin, on ollut oma syksy aika hankala. Lp-levyistä on helppo tehdä kippoja ja kulhoja ja kirjoistakin saa askarreltua vaikka mitä, aika helpostikin. Leppoisia vuoden viimeisiä päiviä siulle.

  VastaaPoista
 3. Kaunista lankaa ja inspiroivia askarteluvinkkejä. Ihanaa vuodenvaihdetta sinulle!
  T: Saukkis

  VastaaPoista