30.5.2019

Kaappien kätköistä

Tämän kuukauden SNY kierroksen teemana oli Kaappien kätköistä.
Salainen ystäväni oli kaivellut minulle Lina- sekoitelankaa, manikyyri/ pedikyyrisetin (mistä arvasitkin jalkojeni kaipaavan hoitoa? ). Virkatun tiskiliinan/ tabletin ja Energy mix- sekoituksen. Niin ja saippuan.
Mitään kirjettä ei paketissa ollut, joten en tiedä minkälaisin ajatuksin sny oli pakettia kasannut.

Nyt on jo koulujen loppuminen sen verran lähellä että uskallan julkaista kevätlahjat neidon opettajille. Näitä olen neulonut pitkin kevättä ja pingottanutkin jo jonkinaikaa sitten. Tänään sain aikaiseksi kuvata huivit ja lauantaina ne matkaavat neidon opettajille ja kouluavustajalle. Meillä on pieni n. 40 oppilaan koulu jossa kaikki kolme lasta on alakoulun käynyt. Suuremmin en ole opettajia muistanut poikien siirtyessä yläkouluun, vaan nyt isommin kerralla. Näin toimin myös päiväkodin tätien kanssa.
Kaikille siis huivit, vähän yritin urkkia mielivärejä ja onhan sitä tutustunut opettajiin tässä 10 vuoden aikana.Vasemmalta lähtien, vanha rosa on Lumi, violetti Blooming Currant, Sininen Haruni ja Oranssi 24 Carats Shawl. Ohjeet Ravelrystä, paitsi Lumi Ullaneuleen sivuilta. En nyt enää muista onko jotain huivia muokattu.


Laaduntarkkailija oli kyllä työssään, kun huiveja kuvailin4 kommenttia:

 1. Huikean kauniit lahjat annat opettajille! SNY:si liittänyt lankoihin sopivan saippuan, somaa. Ilmeisesti hän antaa sinun itse kehitellä käyttöä langalle.

  VastaaPoista
 2. upea paketti kuitenkin, vaikka viestiä ei ole.

  Upeat lahjat opettajille <3. Tänä keväänä itse en muistanut opettajia/pk:n tätejä. En keksinyt silleen mitään kivaa.

  VastaaPoista
 3. Way, miten hienot lahjat. Varmasti ilahtuivat.

  VastaaPoista
 4. Paketti on kasattu ajatuksella kaappien kätköistä. Kyseinen lanka hankittu joskus ja olen siitä huivia tai jotain muuta asustetta määrästä päätellen ajatellut vaan pallon heitän sinulle, saisitko siitä jotain loihdittua? Tiskiliinakakin on teeman mukaan virkattu jämälankapurnukasta löytyneestä langanlopusta, joita tuntuu aina vaan riittävän. Mukavaa viikonloppua toivottelee snyparisi

  VastaaPoista