12.12.2011

Salaisuudet paljastuvat

Perjantaina sain postista kortin, että on noudettavissa isokokoinen kirje. Tänään hammaslääkärin jälkeen tuon "kirjeen" kävin noutamassa ja sen lähettäjäksi paljastui salainen ystäväni Weba . Kiitokset Salaiselle Ystävälleni niin tästä kuin kaikista muistakin paketeista. Ihania ovat olleet. Pahoitteluni, että olen kommentoinut niitä (turhan) lyhyesti.

Tässä viimeinen pakettini:


Paketti sisälsi: Huovutetut tumput <3 , Gjestal Fon- lankaa, Jouluteetä, Koivu-löylytuoksua, 3 Lumiukon kuumajuomapussia, Suklainen tikkari/lämpimän maidon sekoitin :D Mielenkiintoinen tuttavuus... Paketissa oli myös ohje tonttukauluriin, Joulukortti sekä tunnustuskirje.

Niin monta työtä olis edelleen puikoilla, ajatuksia on jo seuraavista ja kovasti mietinkin, uskallanko lähteä mukaan Néulomossa alkavaan UWA-tempaukseen. Tarkoituksena Uudenvuoden aatosta tammikuun loppuun mennessä aloittaa 12 työtä, jotka tulisi olla valmiina sitten vappuaattona. Ja työn minimipaino on 50g. Eihän tuo kai ihan paha olisi, tosin koulukin painaa kyllä päälle oikein urakalla. Toisaalta noita keskeneräisiä on jo nyt ihan hirveesti.
Nyt kuitenkin akuuteimpina Simon villapaita sekä tossuja myyjäisiin. Ja pitsipaloista torkkupeitto saa palan silloin toisen tällöin.

3 kommenttia:

 1. Huolestuin vain, onko paketit mieluisia, mukava kuulla, että ovat olleet. Jokainen kirjoittaa tyylillään. Onko tumput sopivat?
  Mukaan vaan UWA 2012 tempaukseen, minä ilmoittauduin jo =)

  VastaaPoista
 2. Weba: tumput olivat sopivat, vielä tulis pakkaset että pääsis käyttämään niitä.
  UWA on vielä harkinnassa, tiedän että koulu tulee vielään paljon aikaa ja ajatustyötä tulevana keväänä. Onneks tässä on vielä tovi aikaa miettiä.
  -BlueNun-

  VastaaPoista
 3. Oioioi, ihanan näköiset tumput. Itselläni on nyt tumppujenhuovutusvillitys menossa, kun vaan ois aikaa... Ihana paketti muutenkin :)

  VastaaPoista