23.12.2011

UWA-Uudenvuoden aatosta WappuAattoon :)

Niinhän siinä sitten minäkin mukaan lähdin Neulomolaisten UWA-tempaukseen. Tiedä sitten mikä on lupputulos, mutta yrittänyttähän ei laiteta. Tuolta alasivulta voi käydä katselemassa projektejani ja niiden edistymistä. ja tietenkin myös blogikommenteissa niistä kerron.

Tarkoituksena tässä tempauksessa on aloittaa 12 työtä tammikuun luppuun mennessä. Tempaus alkaa uudenvuodenaattona. Ja töiden tulee olla valmiina Vappuaattona. Kuhunkin työhön tulee käyttää lankaa vähintään 50g.

Muutamat sukat on ajatuksissa ja joku huivi, tiedä sitten mistä nuo muut työt muodostuu:)Oikein hyvää ja Rauhallista Joulua kaikille!


5 kommenttia:

 1. Mukavaa joulunaikaa, toivottavasti neulekisällihuolet ovat kaikonneet ja muut hommat ovat ottaneet niiden paikan! Jaksat näemmä noihin tempauksiinkin mukaan - itse pysyn niistä erossa ainakin vielä kevään...! Nähdään taas entistä ehompana vuonna 2012!

  VastaaPoista
 2. :) Nyt meinasin kokeilla tuollaista tempausta. Mulla tuo "kulta" tuossa olohuoneen nurkassa nököttää(lainasin koululta neulekonetta joulunajaksi). parit sukat ja yhden pitsineuletuubin olen sillä saanut aikaan. Levätkööt nyt muutaman päivän, sitten ens viikolla aloitetaan taas yhteistyö... ja niitä Etä-tehtäviäkin olisi :)

  VastaaPoista
 3. Hyvää joulua myös minulta ja pidä hauskaa "kullan" kanssa :) MinnaR

  VastaaPoista
 4. Oikein mukavaa joulua!

  Ps. onnistuit ;)

  VastaaPoista